Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zadarski županijski odvjetnik traži provjeru okolnosti tragične smrti Hrvoja Ćustića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijski državni odvjetnik u Zadru Ivan Galović zatražio je od Policijske uprave zadarske provjeru svih okolnosti u kojima je došlo do tragedije zadarskog nogometaša Hrvoja Ćustića na stadionu Stanovi u Zadru.

Galović je potvrdio kako je na sam dan smrti nogometaša, prošloga četvrtka, odmah od policije zatražio ne samo provjeru okolnosti te tragedije, nego i svih drugih okolnosti pod kojima se na tom stadionu igraju nogometne utakmice.

Pročitajte i ovo Sudar automobila Ugašen još jedan život Prometna nesreća u okolici Zadra: Poginula je jedna osoba, očevid u tijeku Centar za mlade Zadar - 3 u očekivanju Godota Sramotan primjer nebrige: U velebnu zgradu uložili šest milijuna eura, a zjapi prazna

Županijski državni odvjetnik ističe da policija treba pribaviti svu dokumentaciju, uz ostalo pravilnike Hrvatskog nogometnog saveza i Uefe kao i samo dobivanje licencije za odigravanje prvoligaških nogometnih utakmica.

To je faza provjere, a ne istrage, kazao je županijski državni odvjetnik Galović, a ovisno o utvrđenim činjenicama provjera može prerasti u istragu.

Za sada nemamo osumnjičenika, što ne znači da ga neće biti, a to opet ovisi o činjenicama koje ćemo utvrditi, istakao je.

Zadarski nogometaš Hrvoje Ćustić preminuo je prošloga četvrtka u zadarskoj Općoj bolnici nakon teške ozljede zadobivene u nogometnoj utakmici između Zadra i Cibalije, odigranoj prije desetak dana, kada je udario glavom o ogradni betonski zid.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene