Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Wengeru kazna zbog duga jezika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Arsenalov trener Arsene Wenger odgovarat će pred Disciplinskim odborom FA zbog uvrede nanijete pomoćnom sucu finalne utakmice Liga kupa protiv Chelseaja (1:2), koja je odigrana prošlog mjeseca.

Wenger je tada izjavio da je sudac lažljivac, jer je u zapisnik unio neistinit opis onog što se događalo u tunelu koji vodi do svlačionica gdje su se potukli neki igrači dvaju klubova. Wenger do 30. ožujka mora odgovoriti na optužbu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Arsenal bacio oko na mladog Matuidua Slika nije dostupna Wenger traži uvođenje video tehnologije kao pomoć sucima!

Trener Arsenala dao je izjavu u ljutnji zbog isključenja njegovog igrača Emmanuela Adebayora, jednog od trojice koji su pocrvenjeli na toj utakmici.

Wenger koji je ove sezone već bio dva puta kažnjen od Disciplinskog odbora FA izjavio je ovim povodom:

'Iznio sam svoje mišljenje, a dotični je 'mahač' moju momčad tretirao loše bez imalo respekta. Svatko može o nekom događaju imati ovakav ili onakav sud, ali nevolja je u nogometu to što vas Disciplinski organ može kazniti na temelju neistinitog prikaza 'svjedoka' za nešto što niste učinili.'
Osim protiv Wengera FA je pokrenuo disciplinski postupak i protiv trenera Wigana Paula Jewella zbog nekorektnog ponašanja prema glavnom sucu prvenstvene utakmice s Arsenalom. I Jewell mora odgovoriti na optužbu du 30. ožujka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene