Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Eduardo briljira u Arsenalu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva postigao je dva gola za pobjedu Arsenala u engleskom Liga kupu (Carling Cup) na gostovanju u Blackburnu, uključujući i pobjedonosni u produžetku.

Arsenal je pogotcima Diabyja (6') i Eduarda (29') rano poveo sa 2:0, ali je Blackburn preko Santa Cruza (42, 60) vratio utakmicu u egal. Arsenal je u produžetak ušao s igračem manje zbog isključenja Denilsona u posljednjoj minuti regularnog dijela utakmice. Eduardo je svojim drugim golom (104') donio pobjedu topnicima i plasman u polufinale kupa. Pet minuta prije kraja je taktički zamijenjen, a prije toga je zaradio i žuti karton.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Video: Eduardo zabio Sevilli Slika nije dostupna Video: Eduardov pogodak u Ligi prvaka

Manchester City Vedrana Ćorluke nije se uspio plasirati u polufinale Liga kupa nakon što je na domaćem poražen u srazu s Tottenhamom 0:2.

Golove za Spurse postigli su Jermaine Defoe (5') i Steed Malbranque (83'). Tottenham je od 19. minute igrao s igračem manje nakon isključenja Zokore. Ćorluka je odigrao cijelu utakmicu i imao priliku za gol na kraju poluvremena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene