Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vaterpolo: Jug 'potopio' Vasas, Mladost izgubila od Pro Reccoa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U drugoj utakmici Final Foura Eurolige vaterpolisti dubrovačkog Jug Croatia Osiguranja pobijedili su prvaka Mađarske Vasasa iz Budimpešte sa 11:6 (2:0, 3:2, 3:2, 3:2) i u sutrašnjem finalu će s talijanskim Pro Reccom odlučiti pobjednika ovogodišnje Eurolige.

U prvoj utakmici Final Foura Eurolige u Barceloni vaterpolisti talijanskog prvaka Pro Recca pobijedili su zagrebačku Mladost sa 9:6 (2:1, 4:2, 3:0, 0:3).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vaterpolo: Mladost - Vasas 6:8 Slika nije dostupna Vaterpolo: Finale Mladost- Jug sudili talijanski suci

U sutrašnjem finalu Talijani čekaju pobjednika iz drugog polufinalnog susreta između dubrovačkog Juga i Vasasa iz Budimpešte.

Susret je odigran na plivalištu Montjuicu, a sudili su pred 1000 gledatelja Tulga (Turska) i Stavridis (Grčka).

MLADOST: Pavić, Burić, Smith, Vrdoljak, Iosep 1, Franković, Antonijević 1, Đogaš 1, Karač, Muslim 1, Buljubašić, Franičević 2, Lončar.

PRO RECCO: Tempesti, Giacoppo, Madaras 2, Mangiante, Kasas 1, Vujasinović, Felugo 1, Angelini 1, Benedek 1, A.Calcaterra, Udovičić 2, Deserti 1, Fiorentini.

PETERCI: Mladost-, Pro Recco-.

REALIZACIJA IGRAČA VIŠE: Mladost 16/3, Pro Recco 13/4.

Vaterpolisti Mladosti uvjerljivo su poraženi u prvoj utakmici Final Foura od europskog prvaka Pro Recca (6:9), a poraz je mogao biti i katastrofalan jer su u zadnju četvrtinu Zagrepčani usšli sa zaostatkom od 9:3. Mladostaši se ne mogu vaditi ni na neviđene propuste organizatora jer su skoro zakasnili na utakmicu, kao ni na neubičajeno hladno vrijeme na otvorenom plivalištu u Barceloni jer trener Ozren Bonačić svakako ima što reći svojim igračima na katastrofalno igranje napada sa igračem više. Od 16 prilika Mladost je iskoristila samo tri, skoro sve u zadnjoj četvrtini, u 2. četvrtini nisu zabili ni sa dva igrača više, pa ih nije mogao spasiti obranama ni vratar Pavić.

Pro Recco je sve riješio do poluvremena, vodili su sa 6:1, Mladost se vratila na 6:3, a onda igrači hrvatskog prvaka u trećoj četvrtini nisu uspjeli zabiti zgoditak. Postigli su tri pogotka tek u zadnjoj četvrtini kada se talijansko-mađarsko-srpska super-momčad posve opustila.

Mladost u subotu u 18 sati igra za treće mjesto s Vasasom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene