Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U petak odluka o načinu prodaje ulaznica za Euro

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U petak, 15. veljače, održat će se 9. sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza (HNS), a najzanimljivija točka dnevnoga reda bit će rasprava o načinu prodaje ulaznica za utakmice hrvatske reprezentacije na EURU u Austriji i Švicarskoj.

HNS će za utakmicu protiv Austrije u Beču na raspolaganju imati 10.300 ulaznica, dok će za dvoboje protiv Njemačke i Poljske u Klagenfurtu na raspolaganju imati po 5.722 ulaznica. Kako je potražnja za ulaznicama daleko veća od ponude hrvatsku javnost jako zanima način raspodjele ulaznica.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna UEFA od EURA zaradila 250 milijuna eura Slika nije dostupna Počela prodaja ulaznica za Euro 2008.

"Kada imate 155.000 zahtjeva, a samo 5.000 ulaznica naravno da ne možete udovoljti svima. Nas se kritizira što ulaznice dijelimo sponzorima, ali to je i naša obaveza, jer niti jedan savez ne može funkcionirati bez sponzora. Ukoliko oni nama pomažu da mi možemo normalno funkcionirati, jasno je da i mi njima moramo izaći u susret. Također, morat ćemo namiriti potrebe igrača, članova IO-a... Tek onda ćemo znati koliko će ulaznica ići u slobodnu prodaju, a zatim i način prodaje. Možda ćemo ograničiti broj ulaznica po jednoj prijavi na dvije, možda nećemo u prodaji imati komplete za sve tri utakmice kako bi se što više proširio krug ljudi koji će dobiti ulaznice", kazao je glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene