Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U napadu Balaban i Da Silva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što se postalo jasno da Mladen Petrić neće biti spreman za ogled protiv Makedonije izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić je otkrio tko će zauzeti mjesto uz Eduarda da Silvu u vrhu napada.

"Umjesto Petrića nastupit će Boško Balaban. Bez obzira na odličnu formu Olića, Budana, kao i dvojice mladića, još protiv Norveške bilo je jasno da je Balaban naš treći napadač. Očekujemo puno od Balabana, koji bi uz pomoć suigrača trebao probiti makedonski bunker," kazao je Bilić na novinarskoj konferenciji u Čatežu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna FIFA: Vatreni sa 13-og pali na 15. mjesto Slika nije dostupna Hrvatska jedan od nositelja na ždrijebanju kvalifikacijskih skupina za SP 2010.?

Osim Petrićeve ozljede i manjih problema Josipa Šimunića u taboru hrvatske vrste nema prevelikih briga. Bilić i Prosinečki ne djeluju previše zabrinuti za subotnji ishod. Uvjereni su da je sve u rukama naših igrača.

"Sve u rukama igrača. Znam da se Makedonci hrabre i sasvim sigurno ne dolaze prazne puške. Međutim, naši dečki na svakom treningu idu maksimalno ozbiljno i to mi daje nadu da ćemo pobijediti," zaključio je hrvatski strateg.

Za utakmicu s Makedonijom vlada veliki interes, do četvrtka ih je prodano 16.000, a prema riječima glavnog tajnika HNS-a Zorislava Srebrića - prodaja ide bolje od očekivanog. Makedonci u Zagreb dolaze u petak oko 11.30 sati, a u večernjem će terminu trenirati u Maksimiru. Večeras će glavni travnjak u Maksimiru isprobati i Bilićevi odabranici.

"Dečki su sjajni. Raduje me njihov pristup treningu i ako takvi budi i na utakmici, nema razloga da ne pobijedimo", dodao je Robert Prosinečki.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene