Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Taylor: Eduardu je bilo drago kada me vidio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Branič Birmingham Cityja Martin Taylor koji je grubim startom prošle subote slomio nogu hrvatskom reprezentativcu i članu Arsenala Eduardu dao je intervju za engleske novine The Independent.

Taylor u intervjuu tvrdi kako je to bio nesretni slučaj, a da je komentar Arenalova managera Arsenea Wengera utjecao na pogled navijača na taj događaj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nesreća na radu Split: Radnik pao na balkon i poginuo Slika nije dostupna Martinu Tayloru za kaznu samo tri utakmice neigranja

"Wengerov komentar nije promijenio moje mišljenje, jer ja znam da je to bio nesretni slučaj. No, to je utjecalo na reakcije drugih ljudi. Arsene Wenger je jedan od najcjenjenijih nogometnih stručnjaka i ljudi slušaju ono što on kaže. Zato su moj start vidjeli u drugačijem svjetlu, jer je netko tako stručan rekao da bi meni trebalo zabraniti igrati", rekao je Taylor.

Taylor je posjetio Eduarda u bolnici, a na tu je temu kazao:

"Mislio sam da me neće željeti vidjeti što bih i razumio s obzirom na traumu koju je doživio, ali stvarno mu je bilo drago što sam došao. Rekao sam mu da ga nisam želio ozlijediti i da se nadam da će se što brže oporaviti, te da će opet igrati i za Arsenal i za reprezentaciju na što je on kimnuo glavom. Kada se potpuno oporavi i ponovno zabije gol za Arsenal svi ćemo se osjećati mnogo bolje".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene