Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Šurjak: Krešić je bio plaćen bolje od Busha

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Burni dani zahvatili su Poljud. Nakon što je bivši trener Krešić u otvorenom pismu izvrijeđao Ivicu Šurjaka nazvavši ga polupismenim spletkarom, a Uprava Hajduka se praktički složila s njegovim obraćanjem, sada je preko medija Šurjak odgovorio da je Krešić bio preplaćen

Točnije, da je bio plaćen bolje od američkog predsjednika Georgea Busha. Ne znamo koliku plaću ima Bush, ali Krešić je zarađivao 20 tisuća eura na mjesec.

Pročitajte i ovo Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! Ne znate trebate li prijaviti porez na dohodak? Stručnjaci su izračunali kako roditelji mogu ostvariti maksimalan povrat poreza! Ilustracija nepravomoćno Službenica godinama nije dolazila na posao u ministarstvo, a uredno joj isplaćivali plaću: Sud joj naredio da vrati novac

Ivica Šurjak i dalje dolazi ne posao te očekuje rasplet događaja. Isto očekuje i trener Jarni koji bi o svojoj poziciji također trebao razgovarati ovaj tjedan. 

No, možda još i najzanimljivija informacija jest ona da se oko Poljuda šuška kako je najozbiljniji kandidat za novog predsjednika Bilih, Igor Štimac. 

Ipak, iz izvora bliskih Hajduku saznajemo kako će novi čelni čovjek biti izabran tek na jesen, a Štimcu se baš i ne daju veliki izgledi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene