Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Slovenski nogometni savez nezadovoljan Bilićevim izjavama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovenski nogometni navijači razočarani su mogućnošću otkazivanja prijateljske utakmice Slovenija - Hrvatska, koja je trebala biti odigrana 23. svibnja u Mariboru, piše u srijedu slovenski tisak, dok iz Nogometnog saveza Slovenije stižu poruke da neće pristati na promjenu dogovorenog termina ili mjesta odigravanja susreta.

"Ne odstupamo od prvotnog dogovora. Ili će utakmica biti 23. svibnja u Mariboru ili je neće biti", izjavio je za mariborski dnevni list "Večer" predsjednik slovenskog nogometnog saveza Rudi Zavrl.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Počelo obilježavanje kornatske tragedije, u Vodicama sportaši i estradnjaci Slika nije dostupna Bilić: Hrvatsku će protiv Poljske voditi Dario Šimić

Njegova reakcija došla je nakon izjave hrvatskog izbornika Slavena Bilića "Sportskim novostima" da mu pripremna utakmica sa Slovenijom u okviru priprema za Europsko prvenstvo ne odgovara i da bi radije imao susret dan kasnije i to u Rijeci s nekim protivnikom slabijeg ranga.

"Još smo u pregovorima sa kolegama iz Slovenskog nogometnog saveza. Utakmice sa Slovenijom uvijek su bile užitak za gledatelje, očekujem da će odgovor biti poznat do kraja tjedna, a u ovom trenutku ne mogu reći ništa više od toga", izjavio je za mariborski list glavni tajnik Hrvatskog nogometnog saveza Zorislav Srebrić.

U slovenskom nogometnom savezu kažu da nisu zainteresirani za promjenu termina i izražavaju žaljenje zbog Bilićeve izjave jer su zbog dogovora o utakmici s Hrvatskom odbili mogućnost prijateljskih utakmica s grčkom ili turskom reprezentacijom, a one su u međuvremenu našle druge protivnike.

Inače, prijateljska utakmica Slovenija - Hrvatska trebala bi biti prvi međunarodni susret na mariborskom stadionu Ljudski vrt nakon njegova obnavljanja koje je u tijeku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene