Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Beckham 'uvalio' Sydneyu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
David Beckham ponovno je pogotkom iz slobodnog udarca zadivio više od 80.000 gledatelja koji su jučer došli na egzibicijsku utakmicu između LA Galaxyja i Sydneyja.

Najprepoznatljiviji nogometaš na svijetu Australcima je netom prije kraja prvog poluvremena 'servirao' jedan od svojih specijaliteta - pogodak iz slobodnog udarca sa oko 25 metara i smanjio vodstvo Sydneyja na 3:1. 

Pročitajte i ovo Nakon nereda na Poljudu privedeni navijači - 3 Nakon derbija Epilog nereda u Splitu: Uhićeno 16 navijača, među njima i maloljetnici Navijači Hajduka probili ogradu i upali na teren Dnevnik Nove TV pita Smatrate li da su postojeće kazne za huligane dovoljne? Ovako ste glasali u Dnevniku Nove TV

"Ovakva situacija je uvijek velik pritisak jer se očekuje da zabijem gol kad god se izvodi slobodan udarac s te pozicije", rekao je Becks nakon utakmice. 

Iako je Galaxy izgubio 5:3, reprezentativac Engleske kaže kako se izvrsno proveo u Sydneyu. Američku momčad na turneji očekuje još jedna utakmica - sutra putuju na Novi Zeland gdje će u nedjelju zaigrati protiv Wellington Phoenixa. Sve su ulaznice, naravno, već odavno razgrabljene.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene