Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Roddick i Connors prekinuli suradnju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najbolji američki tenisač Andy Roddick i njegov trener Jimmy Connors prekinuli su suradnju nakon 20 mjeseci zajedničkog rada.

Roddick je ostao bez trenera prije sedam dana, no tu je vijest novinarima objavio danas nakon pobjede protiv Rafaela Nadala u četvrtfinalu ATP teniskog turnira u Dubaiju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sela izbacio Ferrera, Roddick lako s Evansom Slika nije dostupna Davis kup: Španjolska i Argentina uvjerljivo vode na domaćem terenu

"Connors je podnio ostavku i naša suradnja je završila. Razišli smo se kao prijatelji bez povišenih tonova i svađe. Tužan sam, ali znam da ga uvijek mogu nazvati i zatražiti savjet," otkrio je šesti tenisač svijeta.

Roddick i Connors suradnju su počeli u srpnju 2006. godine nakon što je Roddick izgubio u trećem kolu Wimbledona. "Kada smo počeli suradnju bio sam na dnu, no vrlo brzo me vratio u TOP 5," kazao je Roddick te otkrio kako je za vrijeme rada s Connorsom najviše napredovao njegov backhand, ali je i naučio kontrolirati svoj nagli karakter.

"Nisam zabrinut što sam trenutačno bez trenera, još uvijek znam igrati tenis," kazao je Roddick sa smiješkom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene