Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Primera: Irureta na klupi Zaragoze

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolski nogometni prvoligaš Real iz Zaragoze za novoga je trenera imenovao Javiera Iruretu (59) nakon što je Ander Garitano odstupio s te pozicije nakon samo tjedan dana.

Irureta, najpoznatiji po tome što je dugi niz godina (1998-2005) vodio Deportivo iz La Corune u vrijeme najvećih uspjeha toga kluba, je sa Zaragozom potpisao ugovor do kraja sezone.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uzrok nije poznat EKSPLOZIJA U TVORNICI PIROTEHNIKE Najmanje četvero nestalih Slika nije dostupna Trebat će godine da ga se uništi Islamistički terorizam tek počinje!

Ovo je Irureti prvi posao nakon što je u prosincu 2006. dobio otkaz u Betisu.

Garitano (38) je klupu Zaragoze napustio iz "osobnih razloga", a španjolski mediji nagađaju da je u pozadini sukob s upravom kluba iz koje inzistiraju na igranju Andresa D'Alessandra kojega Garitano nije uvrstio u početnu postavu u prošlom kolu.

Garitano je vodio momčad Zaragoze u samo dvije utakmice, uzvratnom dvoboju osmine finala Kupa protiv Racinga iz Santandera (poraz 2-4) i prvenstvenom dvoboju protiv Murcije (pobjeda 3-1), nakon što je otkaz dobio dotadašnji trener Victor Munoz.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene