Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pele očekuje da Maradona vrati sva priznanja i naslove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Po mnogima najbolji nogometaš svijeta svih vremena Brazilac Pele napao je u brazilskome tisku Diega Maradona od kojeg očekuje da vrati sve naslove i priznanja koje je osvojio jer je više puta u karijeri bio pozitivan na nedopuštena sredstva.

"Zbog čega bi Maradona bio iznimka kada su svim drugim sportašima koji su napravili i manje prekršaje od njega oduzimana odličja. Maradona je bio odličan nogometaš, ali ne i najbolji. Desna noga mu je bila puno slabija od lijeve, a nije se isticao ni u igri glavom. Alfredo Di Stafano je bio bolji i kompletniji igrač od Maradone, a postigao je i više zgoditaka", kazao je trostruki svjetski prvak Pele, koji je i otprije u lošim odnosima s Maradonom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VELIKA AKCIJA EUROPOLA Uhićeno više od 540 ljudi, među njima i hrvatski državljani: Prodavali ''korona lijekove'' i doping, zaplijenjena roba vrijedna 63 milijuna eura Slika nije dostupna Pele: C. Ronaldo još nije najbolji na svijetu

Maradona je bio pozitivan na efedrin na anti-doping kontroli za vrijeme SP-a 1994., a kasnije je u u nekoliko navrata dokazano da je uzimao kokain.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene