Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nora Amile: Adriano se potukao zbog mene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nora Amile, inače TV celebrity u Italiji, tvrdi da je nogometaš Intera, Brazilac Adrianio, samo branio nju kada se u nedjelju u poznatom milanskom noćnom klubu potukao s košarkašem Varesea Rolandom Howellom.

Nora Amile tvrdi da je bila u samom centru zbivanja u discu "Club Hollywood". Čak štoviše, da je čitava frka ispala upravo zbog nje. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Adrianove disco avanture nastavljene uz tučnjavu Slika nije dostupna Inter nudi Adriana i Samuela za Messija

"Adriano sad ima problema zbog mene. Branio je mene i moju prijeteljicu od Howella koji me je vrijeđao. Vrlo sam mu zahvalna, posebno zato što nam nitko drugi nije htio pomoći. Ronaldo je bio tamo i nije učinio ništa", rekla je Nora Amile za Corriere dello Sport. 

Howell je nakon verbalnog dvoboja Adriana udario u lice i malo je nedostajalo da se izgred pretvori u masovnu tučnjavu. Navodno se 'dvoboj' nastavio i ispred noćnog kluba.

Adriano je, najvjerojatnije baš zbog ovom incidenta, u zadnji čas otkazao nastup na dobrotvornoj utakmici UN-a 'Dvoboj protiv siromaštva' u Marseilleu koja se igrala u ponedjeljak. Glavni protagonisti te utakmice bili su Adrianov sunarodnjak Ronaldo i Zinedine Zidane, kojemu je to bio prvi nastup na europskom tlu nakon odlaska s nogometne scene poslije SP-a u Njemačkoj i epizode s Marcom Materazzijem. 


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene