Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA: 12 koševa Girčeka u pobjedi Utaha

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Utah Jazz su na svom parketu uvjerljivo svladali Sacramento Kingse sa 117:93, uz solidan učinak Gordana Giričeka koji je 24 minute na parketu iskoristio za 12 koševa (šut 4:9, trice 3:3), 3 skoka i 2 asista.

Utah je pitanje pobjednika riješila već u prvoj četvrtini (35:18), a Giriček je sve svoje koševe postigao u drugoj četvrtini, kada je bio nepogrešiv u šutu za tricu postigavši tri od ukupno četiri trice domaćina. Carlos Boozer (32,10 skokova) i Rus Andrej Kirilenko (15, po 8 skokova i asista) imali su najveću ulogu u četvrtoj uzastopnoj pobjedi Utaha, koji sada sa omjerom 6:2 vodi u Sjeverozapadnoj diviziji. John Salmons (22) i Kevin Martin (21) najbolji kod Kingsa, koji su loše započeli sezonu (2:5), a bit će i još gore jer im se u salt Lake Cityu ozlijedio centar Brad Miller.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NBA: 13. pobjeda Celticsa, 2 koša Giričeka u pobjedi Utaha Slika nije dostupna NBA: Giriček ubacio sedam koševa

Denver Nuggetsi su se iznimno lako obračunali sa Cleveland
Cavalliersima (122:100), koji nisu pronašli obranu protiv iznimno raspoloženog domaćeg trojca - Allena Iversona (37), Carmela Anthonya (22) i J.R. Smitha (29). Posebno je raspoložen bio Iverson koji je bio jako precizan (šut 14:20), ali i darežljiv prema suigračima kojima je podijelio osam asista. Zvijezda Cavsa LeBron James završio je utakmicu sa 27 poena i 14 skokova.

New Orleans Hornetsi su iznenadili u gostima New Jersey Netse (84:82) zahvaljujući sjajnom Chrisu Paulu koji je postigao 27 poena i pobjednički koš 2.6 sekundi prije kraja. Richard Jefferson (32) i Jason Kidd (14,10 asista, 9 skokova) kod Netsa nisu uspjeli nadokanditi izostanak ozlijeđenog Vincea Cartera.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene