Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Nadali smo se eventualno jednoj medalji'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Temi dana u ponedjeljak je gostovao direktor Hrvatske skijaške reprezentacije Vedran Pavlek. Pavlek je iznio kratki rezime nastupa reprezentacije na SP-u u Aareu i ustvrdio kako vodstvo reprezentacije nije nezadovoljno.

Računali smo eventualno na jednu medalju i to od Ane ili Ivice, no ispalo je kako je ispalo. U svakom slučaju četvrto mjesto Ane Jelušić smatramo velikim uspjehom i zalogom za budućnost. Ana ima tek 20 godina, velike stvari za nju tek slijede, kaže Pavlek.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Skijaška ljetna zabava VIDEO Ledena zabava Ivice Kostelića! Slika nije dostupna Tema dana Što mislite o odluci Angeline Jolie?

- Staza slaloma na kojem je Ana osvojila četvrto mjesto bila je za nju 'prelagana', tj, ravna, tako da je Ana sa svojom relativno malom težinom za skijašicu morala dati doslovno sve od sebe za ovakav rezultat. To govori sve o veličini ovog rezultata, smatra Pavlek.

Anu do kraja sezone čekaju još tri slaloma i u reprezentaciji se nadaju barem jednom postolju.

Ivica Kostelić, pak, šesti je puta ove sezone odustao u slalomu, no Pavlek kaže da bez obzira na to ova sezona za Ivicu nije katastrofa.

Zabilježio je jednu pobjedu u superkombinaciji te se popeo na postolje slalomske utrke.

- Ivica i Ante Kostelić sigurno će učiniti sve da nađu uzrok slalomske krize, no Ivicu čekaju još tri važne utrke do kraja sezone, tri slaloma i superkombinacija i razmišljamo samo o tome kako mu pružiti što je moguće bolju logistiku za što bolji rezultat. Analizama ćemo se baviti na kraju sezone, izjavio je Pavlek.

Na pitanje o Janičinom povratku na staze, Pavlek je ponovio da nije optimist. No, dodao je da se ne bi začudio da se vrati jednako naglo kao što se i povukla.

  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene