Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Menadžer Chelsea napao engleske medije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Menadžer londonskog premierligaša Chelsea, Avram Grant oštro se obrušio na engleske medije koji su objavili kako momčad slaže vlasnik kluba ruski tajkun Roman Abramović.

Grantu se nije svidjelo niti pisanje novina koje su otkrile javnosti nedavni sukob na treningu kapetana Johna Terrya i pomoćnog trenera Henka Ten Catea, niti vijesti u kojima se piše kako je izgubio autoritet i povjerenje kod igrača.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Treneru Chelsea poslana prijetnja smrću Slika nije dostupna Mourinho napustio Chelsea, Grant i Clarke novi treneri

"Poštujem engleske medije, međutim njihovo pisanje nema veze s razumom. Posljednjih dana pročitao sam toliko laži da ne mogu vjerovati. Kada ste me nagazili od prvog dana nisam se bunio, premda ste mi mogli pružiti mjesec dana da pokažem što znam, no preko posljednjih laži nemoguće je prijeći," kazao je izraelski stručnjak na posljednjoj novinarskoj konferenciji na Stanford Bridgeu, te naglasio: Abramović nikada nije slagao momčad, niti je tražio da neki igrač zaigra. Pisanjem takvih laži samo dokazujete kako ne poštujete niti njega niti klub."


Grant je optužio novinare za rušenje i to nakon samo jednog poraza. "Pokušavate nauditi igračima i to nakon jedne loše utakmice. Više od 90 posto objavljenog u novinama su laži i to nema veze s novinarstvom," zaključio je Izraelac.

Vlasnik Chelsea, Abramović, već uobičajeno nije želio komentirati pisanje britanskih listova.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene