Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Maradonina isprika zbog 'Božje ruke'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Englezi su konačno dočekali i taj trenutak. Maradona se ispričao zbog "Božje ruke" koja je izbacila Englesku sa Svjetskog prvenstva 1986.

Gol koji je Maradona zabio, a koji je tada nazvao "božja ruka" , desetljećima je izazivao kontroverzu, a Englezi su posebno patili jer se tako velik sportaš i nogometaš nikada nije ispričao. 

Pročitajte i ovo Boris Crnković odgovoran za reputaciju institucije Dekan osječke Ekonomije se ispričao zbog doktorata Vice Mihanovića: "To je afera koju smo imali. Ne bježimo od toga" Slika nije dostupna Maradona se ispričao Staraceu i poslao mu dres sa svojim potpisom

E pa sada jest, u intervjuu za Sun. Nogometna legenda priznala je da, kada bi mogao vratiti vrijeme ne bi postigao pogodak rukom. U istom se intervjuu dotakao i utakmice Engleske i Hrvatske te kao jedan od glavnih problema detektirao to što je na golu bio Carson, a ne Robinson. 

"Kada su Hrvati vidjeli Carsona, pitali su Tko je ovaj? i pucali sa svih strana". Zanimljivo, Maradona je najavio i kako se uskoro namjerava preseliti na Otok jer tamo očekuje jedan nogometni angažman.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene