Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mancini i ten Cate bez posla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski nogometni stručnjak Roberto Mancini od danas i službeno više nije trener Intera.

Posljednjih tjedana je bilo jasno kako će Mancini napustiti kormilo talijanskog prvaka, no sada je to prvi put potvrđeno iz samog kluba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Moratti: Mourinho je naš novi trener Slika nije dostupna Novi sukob u redovima Chelsea

"Inter je uručio otkaz Manciniju zbog njegovih izjava nakon utakmice Lige prvaka protiv Liverpoola," stoji u priopćenju Nerazzurra. Mancini je tada podnio ostavku, no idućeg dana se predomislio i povukao ostavku.

Mancini je na klupi Intera osvojio tri uzastopna naslova prvaka i imao je ugovor do 2013. godine. Predsjednik kluba Massimo Moratti pokušao je privoliti bivšeg igrača Lazia, Bologne, Sampdorie i Leicestera na sporazumni raskid, no Mancini je to odbio i traži isplatu cijelog ugovora, što iznosi oko 30 milijuna eura.

Prema pisanju talijanskog tiska novi trener Intera biti će Portugalac Jose Mourionho, dok bi Mancini mogao završiti u redovima Chelsea. Veliko pospremanje se događa i na Stamford Bridgeu, gdje je nakon menadžera Avrama Granta otkaz dobio i njegov pomoćnik Henk ten Cate. Bivši trener Ajaxa stigao je u London prošle sezone na Grantovo inzistiranje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene