Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mamić novinarima: "Nabijem vas na ku...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sponzorsko potpisivanje ugovora i stereotipne rečenice oko dvoboja protiv zakuhtale Rijeke u Maksimiru u trenutku su pale u drugi plan nakon što je izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić "napao" novinare.

Nezadovoljan tretmanom Dinama u medijima posljednjih dana, a posebice na informacije koje kolaju da Dinamo smjenjuje Ivankovića, a na trenersku klubu dovodi talijanskog stručnjaka Nevia Scalu.

Pročitajte i ovo Nina Obuljen Koržinek Plenkovićeva uzdanica Ministrica je puna vjere i nade: ''Kazneni zakon unaprijedit će status novinara'' Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a Za Dnevnik Nove TV Predsjednik HND-a o obratu u slučaju lex AP: "Ovo je ustupak pod pritiskom, ali i zamka. Sad imamo još više razloga za prosvjed''

Nakon što je Mamić argumentirano obranio većinu svojih poteza slijedila je kanonada zbog koje će ponovno svi naslovi brujati "Mamić izgubio kompas".

>> Zdravko Mamić završio na policiji

'Vi ste pokvarenjaci, lažovi, obmanjujete hrvatsku javnost. Ukinut ćemo vam pressice', vikao je Mamić na okupljene novinare.

'Koji je smisao kad ne želite realno izvještavati hrvatsku javnost? Pošalju vas, koji tu svaki dan s nama surađujete pa onda vaši kolege - kukavice, pokvarenjaci, 'rukaju' vama iza leđa. Kako to dozoljavate sebi iklubu?', upitao je Mamić.

'To su mračni ciljevi. To su djeca jugooficira. To su licemjeri koji kroz medije razdiru hrvatske ikone, veličine i hrvatsku državu. Kako vas nije sram? To nije istina što vi pišete!, poručio je.

Mamić se posebno okomio na novinare 24sata.

'Jebem vam mater svima u 24sata. Ja bih se ubio kad bih radio u takvom listu. Radije bih bio gladan kruha nego radio u takvom listu. Jer to nije normalan list. Jebem vam mater jer ste pokvareni i jer ste varalice!', poručio je novinarima ovog lista.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene