Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Lucas da Silva prekida karijeru zbog problema sa srcem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srednjak beogradske Crvene zvezde, 28-godišnji Portugalac Lucas da Silva, odlučio je prekinuti nogometašku karijeru zbog problema sa srcem.

Da Silvi je tijekom zimskog prekida prvenstva Srbije diagnosticirano da ima ozbiljnu srčanu anomaliju, a nalaz je potvrđen i na klinici u Padovi gdje je Lucasu rečeno da bi mogao umrijeti na terenu, jer njegovo srce više ne smije biti izloženo naporima igranja. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stoičkovu neshvatljv pad bivšeg prvaka Europe Slika nije dostupna Dragan Džajić opet na čelu Crvene zvezde?

Zbog takve crne prognoze daroviti portugalski nogometaš morao je donijeti najtežu odluku u životu i odreći se sporta kojemu se posvetio od malih nogu.

'Neizmjerno sam tužan i jedino što u ovom trenutku mogu reći jest da sam zahvalan vodstvu Crvene zvezde koje je u prtekla dva mjeseca učinila sve da mi pomogne kako bi mi se postavila točna dijagnoza. Morat ću naći neki drugi interes koji će me zaokupiti u životu, iako sam svjestan kako ću od sada pa do kraja života morati paziti na svaki svoj korak i stalno uzimati lijekove', izjavio je Lucas da Silva, koji je u Crvenu zvezdu došao iz Boaviste, u lipnju 2007. Na 23 odigrane utakmice postigao je jedan pogodak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene