Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ljungberg novi kapetan Švedske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je branič švedske nogometne reprezentacije Olof Mellberg predao kapetansku traku za novog kapetana izabran je vezni igrač Arsenala, Fredrik Ljungberg.

Mellberg se još uvijek nema namjeru oprostiti od "žutog" dresa, no procijenio je da je došlo vrijeme za novog kapetana.
- Freddie je zaslužio kapetansku traku. Uvijek se maksimalno zalagao, igrači ga poštuju i njegov izbor najbolji je moguć potez, rekao je glasnogovornik Švedskog nogometnog saveza (SFA), Jonas Nysted. Ljungbergov zamjenik biti će igrač FC Kopenhagena, Tobias Linderoth.

Pročitajte i ovo Dobra predviđanja za turističku sezonu buking u Skandinaviji Baby Lasagna napravio je još jednu sjajnu stvar: "Požurite potražiti smještaj!" Malmö - 4 opsada grada FOTO Izvanredno stanje zbog tri minute: Snajperisti na krovovima, svi strahuju od onoga što bi moglo uslijediti

Švedska će 16. kolovoza u Gelesenkirchenu odigrati prijateljsku utakmicu protiv reprezentacije Njemačke, a švedski izbornik Lars Lagerback u toj utakmici ne može računati na Ljungberga (ozljeda), Zlatana Ibrahimovića (dobio odmor), te Henrika Larssona i Mattiasa Johnsona koji su najavili oproštaj od reprezentacije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene