Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Lineker Beckhamu: 'Ne napuštaj Real, požalit ćeš'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši engleski reprezentativni centarfor, Gary Lineker, dao je savjet Davidu Beckhamu, koji je do završetka SP-a u Njemačkoj bio kapetan engleske reprezentacije, a po završetku SP-a prestao biti njen član.

Naime, Beckhamu ugovor s njegovim klubom, madridskim Realom, istječe na kraju ove sezone, a Lineker mu je poručio da, ako ne mora, ne odlazi iz tako velikog kluba koji je čak 9 puta bio klupski prvak Europe.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mijatović: Real bez zimskog shoppinga Slika nije dostupna Real prodao Robinha Manchester Cityu

- Nogometaš koji napušta Real neće nikad više napredovati u karijeri. Napustiti Real znači učiniti krivi korak u životu, odnosno, krenuti stanputicom, zbog čega se onaj koji to učini može samo kajati do kraja života", rekao je Lineker u razgovoru za španjolski sportski dnevnik AS.

S obzirom da je David Beckham zadnjih godina, to jest, otkako je po odlasku s Old Trafforda došao na Santiago Bernabeu postao zaštitni znak kraljevskog kluba, bolje rečeno, igrač čije se majice najbolje prodaju, jamačno će mu Real ponuditi produljenje ugovora za godinu ili dvije, a Beckham bi bio lud ako tu ponudu ne bi prihvatio.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene