Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kuba: Prebjegao i pomoćni trener

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pomoćnik trenera kubanske reprezentacije za mlađe od 23 godine Dagoberto Lara također je pobjegao iz hotela u kojem je u Tampi na Floridi boravila reprezentacija koja sudjeluje na predolimpijskom turniru.

Lara koji je bio glavni pomoćnik izbornika objasnio je svoj bijeg u razgovoru za Canal 41 America TV, jedan španjolski televizijski kanal u Miamiju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bilić u džepu nosi medaljon svetog Ante Slika nije dostupna Vatreni su po vrijednosti igrača 10. u Europi

'Sada su pokušavali zatvoriti igru, kako se to kaže na Kubi. Bilo je više kontrola. Izlazili smo iz hotela na stražnja vrata. Morali smo jesti zajedno i nakon toga se vraćati u sobe. S obzirom na situaciju, brzo sam donio odluku da pobjegnem', rekao je Lara.

Vratar reprezentacije Jose Manuel Miranda, kao i igrači Erlys Garcia Baro, Yenier Bermudez (kapetan), Yordany Alvarez i Loanni Cartaya Prieto također su prebjegli u srijedu tijekom dana, a njihov su primjer iduću noć slijedili suigrači Yendri Diaz i Eder Roldan.

Kuba koja je izgubila od Hondurasa 2:0, ima samo jedan bod u skupini A turnira, ali još se uvijek može kvalificirati na olimpijske igre kao pobijedi Panamu 2:0 u subotu, a Honduras istovremeno pobijedi SAD istim rezultatom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene