Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Kranjčar ne ide nikamo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Menadžer Portsmoutha, Harry Redknapp, odlučio je stati na kraj pričama kako će naš reprezentativac Niko Kranjčar sljedeće sezone sreću potražiti u nekom drugom klubu.

Redknapp je odlučno demantirao da klub razmišlja o prodaji Kranjčara ili pak posudbi nekom drugom klubu. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kranjčar strijelac za Portsmouth Slika nije dostupna Tottenham-Liverpool 0:1

"Kranjčar je naš igrač. Mi smo ga kupili, on ovdje nije na posudbi. Fantastičan je nogometaš i naravno da ga želim zadržati", izjavio je Redknapp. 

U svojoj prvoj sezoni u Portsmouthu Niko je često utakmice gledao s klupe ili pak s tribina te nije zabilježio minutažu kakvom bi se zadovoljio. 

Upravo zbog toga pojavile su se priče da Portsmouth nije zadovoljan njegovom igrom, te da ga namjerava prodati ili pak posuditi, a u cijeloj priči pojavilo se i ime njegova bivšeg kluba, Hajduka. 

S druge strane, bilo je jasno da Kranjčar mora proći period privikavanja na engleski nogomet te da će prilika za dokazivanje biti napretek. 

Jedna takva stigla je i prošloga vikenda kad je Niko postigao svoj prvi pogodak u Premiershipu, u utakmici protiv Fulhama. 

Bio je to pogodak koji je oduševio i njegove suigrače i trenera. 

"Zaista sjajan udarac za prekrasan prvi pogodak i rekao sam mu da mora upućivati više takvih udaraca umjesto da uvijek pokušava asistirati nekome od suigrača", ocijenio je Redknapp. 

Menadžer Portsmoutha visoko cijeni Kranjčara, ali smatra da ima prostora i za napredak. 

"On ima sve, može podnijeti udarce i dvoboje, ima tehniku i odlične sposobnosti. Visok je i jak, ali smatram da bi za sljedeću sezonu mogao biti nešto spremniji nego sada. Mislim da se još uvijek navikava na tempo engleskog nogometa jer ga nikada prije nije iskusio. Ali, pokazao je da zna igrati, zna spustiti loptu na zemlju, zna odigrati dobro dodavanje i siguran sam da bi postizao više golova kada bi upućivao više udaraca prema vratima."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene