Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Slovački ministar oglasio se o stanju premijera: "Ovo je jako težak dan. Borba za život premijera i dalje traje"

Kraj sezone za Shaya Givena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vratar irske nogometne reprezentacije i engleskog premierligaša Newcastle Uniteda, Shay Given po svemu sudeći završio je ovu sezonu zbog ozljede gležnja.

Given se ozlijedio 23. veljače u susretu s Manchester Unitedom i nakon što terapija nije donijela željeni pomak, Given će ovoga tjedan u Munchenu operirati gležanj. Operativni zahvat će izvršiti Ulrike Muschaweck, koja je uspješno operirala Michaela Owena i Alana Shearera. Oporavak nakon takve operacije obično traje oko šest tjedana, a prvenstvo završava početkom svibnja.

Pročitajte i ovo Trampolinski park Vlasnici dobili kazne Nakon zabave u trampolinskom parku mnogi završili u bolnici: "Nikada me ništa nije tako boljelo" Ilustracija Izvijestila policija Krvava večer kod Imotskog: Jedan muškarac izboden, drugi zadobio teške ozljede

Newcastle se trenutačno nalazi na 14. mjestu na ljestvici engleskog prvenstva sa 29 bodova, tek četiri više od zone ispadanja. 

'Svrake' su bez pobjede u zadnjih 12 kola i ozljeda prvog vratar dodatno je zakomplicirala situaciju na St. James Parku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene