Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Izraelci spremaju iznenađenje Englezima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nogometna reprezentacija Izraela doputovala je u London uvjerena kako može iznenaditi ozljedama prošaranu englesku reprezentaciju i tako načiniti još jedan korak bliže plasmanu na završnicu Europskog prvenstva koje će se 2008. godine održati u Austriji i Švicarskoj.

'Vjerujem kako smo sposobni prirediti iznenađenje u Londonu. Englezi imaju velikih problema s ozljedama i to bi mogli iskoristiti', smatra kapetan izraelske reprezentacije Yossi Benayoun.

Pročitajte i ovo Izraelski napad na Rafahu Podržali JAR koji ih je optužio za genocid Međunarodni kazneni sud naredio: "Izrael odmah mora zaustaviti vojnu operaciju na Rafah" Ilustracija oštra reakcija Izrael najavio teške posljedice za države koje idući tjedan priznaju Palestinu

Englezi će nastupiti bez ozlijeđenih Davida Beckhama, Franka Lamparda, Waynea Rooneya, Bena Fostera, Ledleya Kinga, Garya Nevillea, Sola Campbella, Jonathana Woodgatea, Waynea Bridgea, Kierona Dyera i Aarona Lennona, a upitan je i nastup Owena Hargreavesa. Protiv Izraelaca neće nastupiti niti Peter Crouch zbog žutih kartona.

'Previše je to igrača da se ne bi osjetilo na igri domaćina. Naš cilj je vrlo jasan, pokušat ćemo se obraniti, a onda možda iz neke kontre iznenaditi domaćine', dodao je Benayoun.

Izraelski izbornik Dror Kashtan nema većih briga oko sastava, dvoji tek tko će zaigrati u napadu uz baraka Yitzhakia, Roberto Colautti ili Yaniv Katan.

Reprezentacija Izraela trenutačno zauzima drugo mjesto u skupini E sa 17 bodova koliko ima i Hrvatska, no Izraelci imaju utakmicu viška. Na trećem mjestu je Rusija (17), a četvrta je Engleska (14). Od te četiri reprezentacije dvije najbolje će izvaditi vizu za EP.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene