Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Italija: Inter kažnjen zbog navijačkih uvreda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog uvredljivih transparenata koje su izvjesili navijači Intera tijekom prvenstvenog dvoboja protiv Napolija prije 10 dana klub je kažnjen tako da će na sljedećoj domaćoj utakmici dio tribina morati biti prazan.

Tako će u utakmici protiv Genoe 31. ovog mjeseca sjeverna tribina San Sira biti prazna, a usto je Inter kažnjen i sa 30.000 eura.

Pročitajte i ovo Danijel Vrbota Drugi dan u Pragu Glavna tema na Europskom vijeću bila je energetska kriza: "Plenković je izrazio zadovoljstvo, ali očekuje da se plan u iduća dva tjedna detaljnije razradi" Uvrede u Saboru - 1 TEŠKE RIJEČI Frcaju uvrede u sabornici, saborski veteran ima ideju kako tome stati na kraj: "I onda se pojavite na kraju mjeseca ženi s plaćom od 5000 kuna"

"Navijači domaće momčadi okupljeni na drugom katu sjeverne tribine izvjesili su velike transparente s uvredama upućenim gostima, poglavito njihovom rodnom gradu. 

U drugom poluvremenu čuli su se i povici u sličnom tonu s istog dijela", stoji u obrazloženju ove odluke Talijanske nogometne lige.

Na jednom od transparenata pisalo je: "Napulj - kanalizacija
Italije".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene