Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hrvatski navijači ponovno divljali na Australian Openu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skupina od 100-tinjak hrvatskih navijača jučer je na Australian Openu ponovno 'promovirala' Hrvatsku. Prije ulaska na tenis terene u Melbourne Parku bacali su baklje i provocirali australsku policiju uz povike 'svi su policajci kopilad'.

 
>> Potukli se hrvatski i srpski navijači

Pročitajte i ovo Davor Božinović i Barbara Štrbac, reporterka Dnevnika Nove TV Neredi u Splitu Božinović oštro odgovorio Milanoviću: "U vrijeme ovih koji danas kritiziraju, policajac početnik je imao manju plaću od kolege u BiH" Neredi u Splitu - 35 Kaos i nakon utakmice FOTO Navijački neredi u Splitu: Privedena 51 osoba, tri policajca prevezena u bolnicu, gorjeli kontejneri...

Hrvatski su se navijači smirili tek u društvu zaštitara koje su organizatori, poučeni prošlogodišnjim iskustvom, angažirali u povelikom broju. 

Nekako su međutim, kroz ulaz uspjeli 'prošvercati' baklju koju su potom zapalili nekoliko metara od mjesta koje je prošle godine bilo poprište tučnjave. Jedna je skupina Hrvata zapalila baklju u Garden Squareu i skakala po kipu teniske legende Marka Edmondsona. Svjedoci tvrde kako policija nije reagirala više od 20 minuta, niti su ih pokušali rastjerati. 

U policiji pak napominju kako su njihovi ljudi fotografirali i snimali prijestupnike i oni koje identificiraju će radi 'neprimjerenog ponašanja' dobiti zabranu ulaska na tenis terene 24 sata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene