Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Hajduk nije loš, ali nema izgleda'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zvonimira Soldu i njegovu momčad u subotu očekuje novi izazov - derbi svih derbija, u Maksimiru gostuje Hajduk. Brazilac Etto nada se da će mu 27 rođendan uljepšati i pobjeda protiv Splićana.

Tim je riječima Brazilac Etto najavio subutnji derbi protiv Hajduka. Bit će to njegov četvrti nastup protiv Splićana otakad je 2005. stigao u Maksimir. O stanju u Hajduku nije htio previše pričati. Spomenuo je tek kako je njihov bivši kapetan Hrgović bio jedan od najboljih igrača splitske momčadi.

Pročitajte i ovo Belišće zbog pirotehnike Trenutak do katastrofe: Dječak na utakmici za dlaku izbjegao teške ozljede, raketa ispaljena iz publike pogodila ga u glavu! Slika nije dostupna AC Milan - Inter 2:1

Iz Splita, unatoč svemu, stižu optimistične poruke trenera Jarnija, koji ima problema s ozljedama u momčadi. Naime, jutarnji su trening danas propustili Andrić, Verpakovskis i Černat, a nije bilo ni Borisa Živkovića kojeg muči gležanj. Iz Maksimira poručuju da je interes navijača za subotnji derbi velik, a od danas su u prodaji ulaznice čija je cijena od 40 do 100 kuna. 


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene