Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Snimka tučnjave nogometaša i zaštitara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je Chelsea u subotu pobijedio Manchester 2:1, utakmicu je zasjenila tučnjava šestorice igrača Manchestera i djelatnika na Stamford Bridgeu.

Oko 30 minuta nakon što je utakmica završila, na terenu su još bili Patrice Evra, Gary Neville, Park Ji-sung, Danny Wellbeck, John O'Shea i Paul Scholes. Nitko od njih nije igrao na netom završenoj utakmici, no dečki su malo ostali kako bi vježbali. Iako nije s njima trčao, tamo je bio i Carlos Tevez.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Chelsea i Manchester remizirali Slika nije dostupna Ronaldo očekuje provokacije na Stamford Bridgeu

Osoblje Chelsea izašlo je na stadion kako bi pošišali travu i pripremili teren za uzvratni susret Lige prvaka protiv Liverpoola koji se igra u srijedu. Navodno su igračima Manchestera rekli da ne trče preko terena, te da džogiraju u istom smjeru kao i kosilice. Prema izvještajima britanskih medija, igrači su to odbili, a nakon teških riječi poletjele su i šake. Navodno je bilo i uvreda na rasnoj osnovi, koje je Patriceu Evri uputio zaštitar Chelsea Sam Bethell. 

"Patrice je na svoj račun primio nekoliko uvreda od strane osoblja Chelseaja. Kad je zatražio objašnjenje, vidjelo se da su željeli započeti tučnjavu. Naravno da smo svi skočili i pokušali obraniti našeg suigrača, no u nekoliko sekundi okružili su nas i ostali zaposlenici", rekao je Tevez. 

Glavni akter, 23-godišnji Sam Bethell pak tvrdi drugačije. 

"Ma bilo je to tek koškanje. Nije bilo ni upola tako strašno kkao se kasnije prikazalo. No, rečeno mi je da ne govorim o tome. A što se posla tiče, ja sam miran i nema govora o tome da ostanem bez njega", rekao je 23-godišnji zaštitar sa Stamford Bridgea.

Iz Chelsea je o ovom incidentu tek poručeno kako će pregledati snimke nadzornih kamera, te onda odlučiti hoće li  poduzeti bilo kakve disciplinske mjere. Tvrde i kako te snimke pokazuju kako je Evra prvi uputio udarac.

"I mi ćemo napraviti izvještaj i poslati ga Engleskom nogometnom savezu i zaista se nadamo, tj. očekujemo da će se time pozabaviti", rekao je trener Manchestera Sir Alex Ferguson. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene