Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zlobnica iz Manchestera

Kakav brutalan prekid na Dan zaljubljenih!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dan iz Manchestera spoznao je da je dobio nogu od djevojke Laure kada je išao na ručak. Ona je na Dan zaljubljenih zakupila reklamni pano te mu je putem plakata poručila da više nisu skupa.

Dobiti nogu na Valentinovo već je samo po sebi potencijalno brutalno iskustvo, ali dobiti nogu na Valentinovo na način na koji je to izvela jedna zlobnica iz Manchestera osobu krhkijeg karaktera moglo bi u najmanju ruku baciti u dugotrajnu depresiju.

Pročitajte i ovo Poljubac, ilustracija - 2 Industrija ljubavi Od ružičastih naočala do buketa i večera: Na Valentinovo se u Hrvatskoj potroši – pola milijarde kuna Danas je Valentinovo Dan zaljubljenih Tko je Sveti Valentin? Zaštitnik zaljubljenih i romantični mučenik uz kojeg vežemo crvene ruže, srca i čestitke

>> Britney našla dečka za Valentinovo na internetu?

Veza Laure i Dana očito nije vodila nikamo, a razmjeri njihova ljubavnog brodoloma vidljivi su već iz stila kojim je Laura 'urbi et orbi' 14. veljače objavila prekid. 'Dan, ostavljam te da bih bila s Garyjem. Odjeću sam odnijela tvojoj majci i promijenila sam brave. Žao mi je što ovo činim na Valentinovo', stajalo je u hladnokrvnoj poruci objavljenoj na reklamnom panou u garaži pored jedne benzinske postaje u Manchesteru.

Laura je pano zakupila za oko sto funti, a taj joj iznos očito nije bio prevelik s obzirom da vrlo dobro zna da Dan svakoga dana prolazi pored tog panoa na putu u restoran u kojemu redovito ruča.

Fotografija 'vritnjaka' odmah je postala hit na društvenim mrežama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene