Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Elvis Scoria novi trener Istre 1961.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Elvis Scoria novi je trener pulskog drugoligaša Istre 1961., obznanjeno je to na današnjoj konferenciji za novinare u Puli.

Time se Scoria nakon uspješnog rada u Rijeci i Koprivnici i nakon što je odbio nekoliko domaćih i inozemnih ponuda ponovnoi vratio na pulsku drugoligašku klupu.

Pročitajte i ovo Nadzorni odbor Centra za gospodarenje otpadom Kaštijun podnio ostavku Totalni kolaps sustava Masovna ostavka u Centru za gospodarenje otpadom: "Istrijani mogu očekivati smrad ako se situacija ne shvati ozbiljno" tuča Tuča i grmljavina VIDEO/FOTO Veliko nevrijeme u središnjoj Istri: Tuča i munje iznenadile stanovnike

"Nitko u ovom trenutku ne može jamčiti povratak u prvoligaško društvo već u prvoj godini, no dolaskom Elvisa Scorije naše šanse su bitno veće" - kazao je predsjednik kluba Darko Jergović na predstavljanju novog pulskog stratega. Dodao je kako dosadašnji rezultati koje su postigli treneri Vladi Šumberac i Zoran Moravac nisu neuspjeh obzirom da se momčad nalazi na trećoj poziciji i zaostaje svega dva odnosno tri boda za ovdećim.

Novi trener Puljana Elvis Scoria koji je prije četiri godine s
tadašnjim Uljanikom ušao u finale Hrvatskog nogometnog kupa novinarima je kazao kako je prihvatio poziv čelnika kluba jer smatra da se radi o ozbiljnom projektu povratka u Prvu ligu.

"Prije početka prvenstva imao sam dvije prvoligaške ponude, a prije mjesec dana dobio sam još jednu. No, smatrao sam da se ne radi o ozbiljnim ponudama. Pula je moj grad, u Puli sam zakoračio u trenerski posao i stoga sam odlučio ponovno se vratiti" - poručio je Elvis Scoria koji se tako pridružio ocu Sergiju koji je šef omladinskog pogona u pulskom drugoligašu.

Elvis Scoria je opovrgnuo vijest da je među tim ponudama bila i ona iz Splita.

"Vjerujte mi, iz Hajduka nije stigla nikakva ponuda. O ostalim
ponudama ne bih govorio" - zaključio je Scoria.

Službeno predstavljanje Elvisa Scorije i njegovih pomoćnika
Valdija Šumberca i Zorana Moravca bit će sutra (srijeda, 31.
listopada) prije popodnevnog trenera dok će svoje "vatreno krštenje" na klupi Puljana imati u subotu u Imotskom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene