Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Borba za Daniela Alvesa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolski mediji prenose da Chelsea za Daniela Alvesa Sevilli nudi 16 milijuna funti (gotovo 24 milijuna eura), a Milan milijun manje. Real je pak, za Sevillino krilo u ponudu spreman uključiti Julia Baptistu, a Rafa Benitez čupa kosu jer Amerikanci još nisu dali 'zeleno svjetlo'....

AS piše da je Chelsea Brazilčevu agentu Joseu Rodriguezu Basteru (koji je već primio Milanovu ponudu od 15 milijuna funti) za 24-godišnjeg Alvesa ponudio 16 milijuna. Baster bi obje ponude na kraju sezone u Španjolskoj trebao predati Seviilinom vodstvu. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Alves oštro napao predsjednika Seville Slika nije dostupna Alves produžio sa Sevillom do 2012.

The Sun potvrđuje napise španjolskih medija te dodaje da se direktor Bluesove akademije Frank Arnesen s Basterom susreo prošli petak u Londonu, a da se Jose Mourinho nada kako bi u dogovor eventualno mogao uključiti Paola Ferreiru ili Khalida Boulahrouza. 

U međuvremenu, čelništvo Real Madrida spremno je u dogovor oko Alvesa uključiti i bivšeg Sevillina napadača, 25-godišnjeg Julia Baptistu. On je sezonu 2006/2007 proveo na posudbi u Arsenalu, a londonski klub se nije zainteresirao da ga trajno zadrži. 

Realov sportski direktor Peđa Mijatović planira iskoristiti  Baptistu kako bi za Alvesa 'iskeširali' što manje novca.  Mijatović je navodno već razgovao s Baptistinim agentom Herminio Menendezom, a ako bi predsjednik Seville Jose Maria del Nido odbio tu ponudu, Real za Alvesa namjerava ponuditi i druge igrače - Emersona, Alvara Meiju ili Raula Brava. 

A trener Liverpoola Rafa Benitez sve je frustriraniji ponudama drugih jer je Alves na njegov 'listi želja' već duže vrijeme. Liverpool ponudu još nije dao jer Benitez od novih vlasnika čeka potvrdu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene