Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bebić: Namjera Mirjane Lučić nije bila tenis

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hvarski gradonačelnik Pjerino Bebić danas je održao press konferenciju kao odgovor na optužbe Mirjane Lučić.

Hvarski gradonačelnik Pjerino Bebić izjavio je kako je suradnja s Mirjanom Lučić gotova, te da tenisačica na Hvar, što se njega tiče, može u budućnosti doći kao osvajačica nekog velikog turnira, ali samo kao turistkinja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Financijski problemi? Raskinut ugovor s Orco grupom za Sunčani Hvar Slika nije dostupna Hrvatska prijeti Orcu 'Prestanite s prodajom imovine Sunčanog Hvara'

Bebić je reagirao na Mirjanina priopćenja u kojima ga proziva za prevaru i nepoštivanje ugovora prema kojemu je, kako ona tvrdi, trebala dobiti 100 tisuća eura uz plaćanje svih troškova boravka i otvaranje škole tenisa na Hvaru. Kazao je kako se čini da je "Mirjana imala nekih namjera, ali da tenis to svakako nije".

Dodao je kako joj je sa svoje strane obećao pronaći sponzore za njezine nastupe i poslovne ambicije te da joj je isplaćeno 10 tisuća eura, a plaćeni su joj bili i svi troškovi dolaska u Hrvatsku i boravka na Hvaru od 30-ak tisuća eura. 

>> Lučić: 'Odlazim, Bebić mi nije isplatio dogovoreni novac'

Hvarski gradonačelnik zahvalio je i ispričao se svim ljudima, koji su kao i on vjerovali da je intencija Mirjane Lučić bio tenis, a riječ je, kako je rekao, prije svega o splitskom poduzetniku Iliji Naletiliću, koji je trebao sudjelovati u Mirjaninu financiranju, te čelnim ljudima Hrvatskog olimpijskog odbora i ministru znanosti, obrazovanja i športa Draganu Primorcu.

Ilija Naletilić istaknuo je kako je priča s Mirjanom Lučić, na
žalost, na izmaku i da je možda kasno za sve, ali, dodao je, "vjerujem da je vi novinari možete okrenuti svojim pisanjem i postići neku pomirbu, ako je to moguće". Naglasio je kako mu je žao zbog prekida suradnje s Mirjanom, jer su "svi bili sretni i zadovoljni kada se vratila u Hrvatsku, a sada se ne zna kakva će biti perspektiva obitelji Lučić".

Mirjana Lučić na Hvar je iz SAD-a stigla prije 20-ak dana, praćena medijskom pompom, no, nakon samo dva tjedna, zajedno sa sestrama, bratom i majkom vratila se u SAD odakle je u priopćenju prozvala hvarskog gradonačelnika za prevaru. Kao mlada i perspektivna tenisačica u usponu, u SAD je otišla prije desetak godina zbog, kako je navela, očeva zlostavljanja nje i cijele obitelji. Njezin povratak u Hrvatsku trebao je biti i početak vraćanja profesionalnom tenisu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene