Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Argentinac Tevez u brazilskom dresu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napadač engleskog West Hama Argentinac Carlos Tevez morat će cijeli tjedan nositi dres reprezentacije Brazila, a time su ga na duhovit način zbog kršenja klupske discipline kaznili sami suigrači.

West Ham je u subotu na svom stadionu pobijedio Sheffield United 1:0, a Tevez je zamijenjen u 65. minuti susreta. To ga je toliko razbjesnilo da je odmah napustio stadion, a uprava kluba je kaznu prepustila samim igračima.

Pročitajte i ovo Nogomet i ekonomija - 1 Ubiru se plodovi Za Vatrene se i krediti dižu, dresovi prodaju i za pedeset tisuća kuna! "Situacija je euforična" James Mattis i Damir Krstičević (Foto: MORH) Ponosni na reprezentaciju Krstičević američkom ministru obrane uručio dres hrvatske nogometne reprezentacije

Oni su odlučili na inovativno rješenje, pa će Argentinac cijeli tjedan na treninzima biti u žuto-plavom dresu najvećeg argentinskoga suparnika Brazila. Da sve ne bi ostalo na šali, Tevez će uplatiti tisuću funti u humanitarne svrhe.

Tevez je novinarima priznao kako su ga isprva htjeli pretvoriti u pobirača lopti, a onda je netko vrlo duhovit predložio dres Brazila.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene