Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Lijepa li si''

Skup u Sesvetama: Kolinda Grabar-Kitarović zapjevala s Matom Bulićem

Predsjednica Grabar-Kitarović pjevala s Matom Bulićem
Predsjednica Grabar-Kitarović pjevala s Matom Bulićem DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Predsjednica Grabar-Kitarović na pozornici na skupu u Sesvetama Predsjednica Grabar-Kitarović na pozornici na skupu u Sesvetama Foto: DNEVNIK.hr +0 Predsjednica Grabar-Kitarović pjevala s Matom Bulićem Galerija 1/2 >>
Kolinda Grabar-Kitarović zapjevala je i na predizbornom skupu u Sesvetama. Ovaj put s Matom Bulićem Thompsonovu pjesmu ''Lijepa li si''.

Kolinda Grabar-Kitarović zapjevala je na predizbornom skupu u Sesvetama uoči predsjedničkih izbora gdje je nastupio Mate Bulić. Pjevaču su se na pozornici pridružili Kolinda Grabar-Kitarović i suprug Jakov pa zajedno zapjevali pjesmu "Lijepa li si".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Neslužbeni rezultati DIP-a Predsjednički izbori: Kako je glasala dijaspora? Stožer Kolinde Grabar-Kitarović nakon izlaznih anketa ide na odmor? Gubitnica Grabar-Kitarović održala govor: "Hrvatska je odlučila, Zoran Milanović će biti predsjednik. Ja ostajem u Hrvatskoj"

Na pozornici su zapjevali te se u ritmu njihali i ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman, premijer Andrej Plenković, predsjednik Sabora Gordan Jandroković te vitez Željko Reiner.

Na pozornici im se potom pridružio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji podržava kandidatkinju HDZ-a i kaže da je uvjeren u njezinu pobjedu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene