Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bernardić odgovorio na prozivke: "Glas za Škoru je glas za HDZ, to je glas za jednu od najcrnjih koalicija"

Predsjednici stranaka okupljenih u Restart koaliciji na zagrebačkom Cvjetnom trgu su pozvali građane da izađu na izbore.

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak rekao je da na izbore poziva i građane zaražene koronavirusom jer im ne može nitko zabraniti glasovanje. Davor Bernardić pojasnio je da očekuju od DIP-a da osigura svim građanima da na siguran način iskoriste svoje pravo. Bernardić je komentirao i prozivke Miroslava Škore.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uoči parlamentarnih izbora Restart koalicija optimistična, Bauk: "Nadam se da ćemo osvojiti više od 56 mandata" Slika nije dostupna Iskorištavanje punog potencijala Restart predstavio lex cannabis koji planiraju izglasati već u rujnu: ''Zamislite što bismo sve mogli proizvoditi''

"Ne mislim se baviti gospodinom Škorom. On je sam izrazio želju da koalira s gospodinom Plenkovićem tako da mu ovaj bude ministar vanjskih poslova. Tako da je stvar jasna: glas za Škoru je glas za HDZ. To je glas za po meni jednu od najcrnjih koalicija u hrvatskoj povijesti. Stoga je jasno: ili glas za Restar kolaciiju ili glas za crnu koaliciju", rekao je Bernardić.

Osim u Zagrebu, kandidati Restart koalicije u desetoj izbornoj jedinici su tijekom posjeta Dubrovniku pozvali građane da izađu na izbore i da pritom poštuju sve epidemiološke mjere. Poručili su da Hrvatskoj hitno treba korjenita promjena i restart gospodarstva.

"Jučer su na Biokovu otvorili jedan vidikovac koji, naravno, nema uporabnu dozvolu i pri tom su toliko zbili redove da smo to doista mogli nazvati jedan visinski korona parti. Zbog toga sam ih nazvao avanturistima i kockarima. Išli su na planinarsku avanturu i pri tome se kockali sa svojim zdravljem i sudbinom države", rekao je Arsen Bauk, nositelj liste Restart koalicije u X. izbornoj jedinici.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene