Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Dvije muhe jednim udarcem'

Osijek: Građanima koji redovito plaćaju račune daruju - zastavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vodovod Osijek dosjetio se kako građanima redovno plaćanje računa za vodu učiniti primamljivijim.

Osječki Vodovod odlučio se na prilično bizaran način pozvati građane da redovno podmiruju račune za vodu. Svim Osječanima koji će redovno plaćati vodu poklonit će hrvatsku zastavu. Ovaj potez naišao je i na odobravanje osječkog gradonačelnika Krešimira Bubala pa će dio troškova za zastave snositi i Grad Osijek, piše Novi list.

Pročitajte i ovo Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a Slika nije dostupna Skoro umro od šoka Osječanin dobio račun za vodu od 10 milijuna kuna!!!

Da su u Vodovodu i u Gradu ozbiljni u ovoj namjeri svjedoči i javno raspisani natječaj kojim Vodovod Osijek kupuje 30.000 zastava dimenzija 70 cm sa 150 cm za što je izdvojeno 750.000 kuna (s PDV-om).

>> Svi žele hrvatsku zastavu, Bandić izazvao pomutnju!

Predsjednik Uprave Vodovoda Ljubomir Novoselić nije htio komentirati iznos, ali je rekao kako Vodovod posluje s dobitkom te kako će u cijeloj priči financijski sudjelovati i sam Grad. Gradonačelnik Krešimir Bubalo kaže kako im je primarni cilj stimulirati građane da redovno podmiruju račune za vodu, ali kako ima još jedan razlog za dijeljenje zastava.

'Kad su naši generali Gotovina i Markač pušteni iz haškog pritvora, primijetili smo da većina Osječana nije izvjesila zastave iz jednostavnog razloga što ih nemaju. Zato je ovo dobar način da više ljudi dođe do naših zastava. Moglo bi se reći da bismo ovakvom akcijom jednim udarcem ubili dvije muhe', rekao je Bubalo za Novi list.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene