Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OGLAS

Nezaboravne uspomene s kojima ćete započeti novu godinu

PR
PR Foto: PR
Posljednji dani kalendarske godine obilježeni su posebnom čarolijom, gdje se prisjećamo prošlih trenutaka, zahvaljujemo na postignućima i radujemo se nepoznatim stranicama koje donosi nova godina.

Doček Nove godine postaje prilika za nova putovanja i okupljanje obitelji i prijatelja, a kako bi na putovanje krenuli bezbrižno, sve informacije imali na dohvat ruke i stvorili nezaboravne uspomene, inovativni Samsung Galaxy uređaji pobrinut će se da snimite najbolje selfije s društvom i prekrasne panoramske fotografije svih arhitektonskih ljepota svjetskih metropola. Serija pametnih telefona svojim elegantnim dizajnom, inovativnim oblikom te beskrajnim performansama postaje neizostavni suputnik gdje god da krenuli.

Inovativne i kvalitetne fotografije

Ako ste skloni dokumentirati svaki trenutak na putovanjima, pohvaliti se s vašim umijećem fotografije na društvenim mrežama, Samsung donosi uređaj koji će vaše vještine podignuti na potpuno novu razinu. Galaxy Z Flip5 nudi najsvestranije iskustvo kamere dosad, pomoću Flex Window zaslona i stražnjom kamerom moći ćete zabilježiti impresivne selfije, a opcija Dual Preview omogućuje vašim prijateljima da se vide na Flex Window zaslonu što će osigurati da svatko bude zadovoljan snimljenom fotografijom. Ako ste za doček odabrali romantični Pariz i imate sklonost prema modi uz Super Steady opciju vaše će fotografije izgledati poletno, ali kristalno čisto, stoga dajte si oduška i neka vaše modne kombinacije zablistaju ulicama francuske metropole. Kreativnost ne poznaje granice ni u uvjetima slabog osvjetljenja. Značajka Nightphotography omogućit će Vam da noćne fotografije Eiffelovog tornja izgledaju poput onih s razglednica, a ako vam je za oko zapeo zanimljiv detalj sa samog vrha tornja digitalni 10X zum osigurat će jasne i oštre fotografije čak i izdaleka. Galaxy Z Flip5 predstavlja inovaciju u mobilnoj fotografiji i omogućuje korisnicima da istraže svoju kreativnost na potpuno novoj razini. Sa svim ovim inovativnim značajkama, ovaj pametni telefon postaje idealan izbor za sve koji žele izraziti svoju osobnost kroz fotografiju i umjetnički sadržaj.

PR PR (Foto: PR)

Zaslon koji pruža vizualni doživljaj kao nikada dosad

U slučaju da ne volite gužve koje najčešće donose metropole diljem svijeta te ste se za novogodišnje blagdane odlučili na nešto mirniju destinaciju. Galaxy Z Fold5 pametni telefon donosi brojne funkcije koje će druženje u planinskoj vikendici s obitelji i prijateljima podići na novu razinu. Ono što krasi Galaxy Z Fold5 je veličina njegova zaslona koja se prostire na 7,6 inča, koja će vam omogućiti bezbrižno listanje fotografija ili videozapisa koje ste ranije toga dana zabilježili. Pogodan je i za večernje gledanje filmova ili čitanje kako biste se odmorili prije povratka u nove avanture koje nam donosi nadolazeća godina. Ako ste ljubitelji produktivnijeg odmora, poput planinarenja Galaxy Z Fold5 odličan je suputnik. Multifunkcionalna opcija Taskbar omogućiti će vam da brzo i lako izmjenjujete aplikacije, pa će vam primjerice GPS, pretraživanje po internetu, vođenje bilješki i slanje poruka biti dostupno istovremeno. Za još lakše i preciznije korištenje opcija, tu je i kompaktna S Pen Fold Edition olovka koja će vam pomoći da s lakoćom zapišete bilješke.

PR PR (Foto: PR)

Sat koji vas najbolje poznaje

Bilo da ste ljubitelj metropola ili radije birate svoj novogodišnji odmor na mirnijem mjestu okruženi prirodom, ono što će vam zasigurno pomoći u oba slučaj je nova serija pametnih satova Samsung Galaxy Watch6. Ovaj pametni sat čini savršenu simbiozu s novim pametnim telefonima, no svaki se od uređaja može koristiti i individualno. Galaxy Watch6 nudi pregršt novih opcija, jedna od najzabavnijih je unaprijeđeni Camera Controller Galaxy Watch6 ili Galaxy Watch6 Classic pametnog sata, koja vam omogućuje daljinsko upravljanje kamerom na vašem Galaxy Z Flip5 ili Z Fold5 uređaju, čime možete još jednostavnije snimiti fotografije i videozapise. U slučaju da se odlučite na aktivan odmor u prirodi, povezivanjem Galaxy pametnog telefona i pametnog sata s lakoćom ćete pratite svoje zdravlje u svakom trenutku. Pratite rad vašeg srca, brzinu disanja, raspored spavanja i fizičku aktivnost što je važno tijekom cijele godine, bez obzira gdje se nalazili. Dok koračate u novu godinu, neka Samsung Galaxy uređaji budu vaši partneri u stvaranju nevjerojatnih trenutaka i nezaboravnih uspomena koje ćete nositi sa sobom kroz 2024. godinu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene