Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oglas

Nastavi tradiciju uz Staročeško

PR
PR Foto: PR
U današnje vrijeme, kod pristupa potrošačima sve je bitnija autentičnost i postojanost branda, a još bitnija je i očuvanost tradicije.

Upravo smo na tradiciju najponosniji u Pivovari Daruvar kao nešto što iznimno poštujemo i čuvamo. Naša pivarska tradicija započinje od činjenice da je Pivovara Daruvar osnovana davne 1840. godine, što je čini najstarijom hrvatskom pivovarom koja se od svog osnutka nalazi na istom mjestu. Tijekom više od 180 godina duge povijesti, stalnim praćenjem europskih i svjetskih trendova, Pivovara Daruvar transformirana je iz zanatske u modernu suvremenu pivovaru. Posebna pažnja posvećena je zadržavanju tradicionalne češke tehnologije, uz korištenje modernih tehnoloških rješenja i opreme za proizvodnju piva.

Važnost tradicije unijeli smo i u rebranding našeg Staročeškog piva kao najstarijeg pivskog branda u Hrvatskoj. S novim izgledom i komunikacijskom platformom Nastavi tradiciju pozivamo potrošače da u svakom trenutku nastavljaju svoje osobne tradicije i to čine uz svoje omiljeno pivo. U cilju osvajanja sve većeg broja potrošača, konstantno radimo na proširenju asortimana naših vodećih brandova. Tako smo za ovu sezonu pripremili dva noviteta: Staročeško svijetlo lager pivo u pakiranju od 2l PET i Staročeško crveno lager pivo, prave pivske poslastice za sezonu koja je pred nama.

Ove godine, spomenuta platforma Staročeškog piva Nastavi tradiciju dobila je i svoj televizijski epilog u obliku TV spota. Radnja prati emotivnu priču unuka koji posjećuje baku i djeda. Kroz tradicionalno natjecanje djeda i unuka u cijepanju drva pratimo odnos koji obojici donosi (ne)očekivanu pobjedu.

Staročeško nam kao brand priča o važnosti 'malih stvari' u životu i nastavljanju tradicija koje ispunjavaju naša srca, ali i srca onih oko nas.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene