Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slavili pobjede 'kao vandali'

Šuker sa bengalkama, Jakovčić šarao sa sprejem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svima koji imalo nešto znaju u politici poznato je koliko je veliki rivalitet između ministra financija Ivana Šukera i dosadašnjeg SDP-ovog gradonačelnika Velike Gorice Tonina Picule pa nimalo ne čude prizori velikog Šukerovog slavlja.

Uzrok neizmjernog slavlja Ivana Šukera je pobjeda HDZ-ovog kandidata Dražen Barišića sa 54,7 posto glasova, odnosno sa 2700 glasova prednosti. Palile su se baklje, tekao je šampanjac, prštao je vatromet dok se pjevalo 'Picula, znaj, svemu je kraj, zbogom i više se ne vraćaj'.

Pročitajte i ovo tuča Tuča i grmljavina VIDEO/FOTO Veliko nevrijeme u središnjoj Istri: Tuča i munje iznenadile stanovnike Grad Umag o tihoj okupaciji Istre - 5 Problem "istarskih favela" Uzrujani Slovenci o optužbama da su okupirali hrvatsku obalu: "Mogu imati sve na svojoj zemlji, čak i raketu za Mars"

Jakovčić sprejem na plakatu napisao 'Hvala, grazie'

Novoizabrani istarski župan i kandidat koalicije IDS-SDP-HNS Ivan Jakovčić je bio izrazito zadovoljan pobjedom ističući kako je i ovom prigodom pobijedila istina. Pobjedu je obilježio i tako da je na svoj predizborni plaka sprejem napisao Hvala, Grazie. 'Istra je birala i izabrala kao i uvijek do sada istinu jer je između sigurnosti i avanture izabrala istinu i jer je između ideala i kapitala izabrala ideal. Upravo zato smatram da je pobijedila istina i nitko drugi', poručio je Jakovčić, dodajući kako su građani Istre time odlučili u kojem će smjeru Istra ići idućih godina.

Zahvalivši građanima na potpori i na činjenici što su mu omogućili još jedan mandat, Jakovčić je obećao da će biti 'župan svih građana Istre' te da će voditi Istru na dobrobit svih njezinih građana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene