Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na biciklu kroz Istru

Plinio Cuccurin započeo predizbornu kampanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidat udruge 'Ladonja' za istarskog župana na idućim lokalnim izborima Plinio Cuccurin danas je počeo predizbornu kampanju, odnosno projekt "Srcem do pobjede - za još bolju Istru" tijekom koje će svaki vikend vožnjom biciklom obilaziti Istru kako bi građanima u izravnu kontaktu predstavio svoj program.

'Naše će se biciklističke etape održavati svaki vikend do Dana pobjede, 9. svibnja, koji simbolizira naš antifašizam, ali i želju za pobjedom na svibanjskim lokalnim izborima', poručio je Cuccurin na današnjoj prigodnoj konferenciji za novinare. Dodao je kako je središnja točka njegova programa uspostava drukčijeg sustava vrijednosti od onog koji je sada na snazi u Istri.

Pročitajte i ovo Uhićeno 10 ljudi zbog preprodaje droge Uhićenja u Puli i Zagrebu Pale dvije narkobande, uhićeno 10 ljudi, jedan je u šumi zakopao 12 kilograma kokaina tuča Tuča i grmljavina VIDEO/FOTO Veliko nevrijeme u središnjoj Istri: Tuča i munje iznenadile stanovnike

'Drukčiji sustav vrijednosti u prvom redu podrazumijeva komunikaciju, zajedništvo, suradnju i sudjelovanje građana u odlučivanju', naglasio je Cuccurin. Predizbornu kampanju Cucurin je danas počeo u Brseću na granici Istarske i Primorsko-goranske županije, gdje se susreo s načelnikom susjedne općine Mošćenićke Drage.

'Našli smo se ovdje da bismo iskazali solidarnost i spremnost u rješavanju problema koje je u ovaj dio Istre donijela tvornica kamene vune 'Rockwool', ali i da bismo pomogli u odgovoru na pitanje koliko plominska termoelektrana, ali i drugi industrijski onečišćivači, utječu na visok porast karcinoma u istočnoj Istri', ustvrdio je Cuccurin.

Na pitanje hoće li poduprijeti zahtjeve nezadovoljnih mještana da se 'Rockvool' zatvori i ode, odgovorio je da on kao pravnik poziva na poštivanje zakona i potpisanih ugovora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene