Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Plinio Cuccurin za istarskog župana

'Mogu poboljšati Istru'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Plinio Cuccurin, koji je svoju visoku poziciju u duhanskoj industriji odlučio zamijeniti političkom karijerom, prvi je predao kandidaturu Županijskom izbornom povjerenstvu u Pazinu.

Napravio je to još u nedjelju, a ono što bi prvo htio promijeniti ako dođe na vlast je da se građani Istre puno više smiju i da se puno više druže.
Prema anketama Plinio Cuccurin je drugi, a na prvom mjestu uvjerljivo vodi njegov najžešći protivnik, aktualni župan Ivan Jakovčić.
'Izgubili su osjećaj za građane i saznanje da svakom od nas počinje odbrojavati vrijeme jer dolazi trenutak kad će stasati neka nova generacija i neki novi ljudi', rekao je Cuccurin za Dnevnik.hr. Kao glavne razloge zašto bi se građani Istre odlučiti za njega ističe reference i iskustvo koje posjeduje i s kojima može poboljšati Istru.
Ostali kandidati za istarskog župana su Ivan Jakovčić (IDS), Lino Červar (HDZ), Silvano Hrelja (HSU), Bruno Langer (ISDF) i Dino Debeljuh (nezavisni).

Pročitajte i ovo Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu Uhićeno 10 ljudi zbog preprodaje droge Uhićenja u Puli i Zagrebu Pale dvije narkobande, uhićeno 10 ljudi, jedan je u šumi zakopao 12 kilograma kokaina

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene