Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nećemo jezik podjele'

Milanović: 'Tko želi kavgu, neka glasa za HDZ'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik SDP-a Zoran Milanović ocijenio je na središnjem skupu te stranke za Krapinsko-zagorsku županiju u Bedekovčini da su lokalni izbori samo korak prema poslu koji ih očekuje na državnoj razini za dvije godine.

'Lokalni izbori su samo korak prema poslu koji nas očekuje na državnoj razini za dvije godine kako bi državu poveli u prvome smjeru, jer smjer u kojemu nas vodi Sanaderova vlada je pogrešan', izjavio je Milanović. Pozvao je sve Zagorce da 17. svibnja izađu na izbore i da podupru koalicijsku listu SDP - HNS - DC - ZDS - HSU i kandidata za župana Sinišu Hajdaša Dončića. 'HDZ uporno pokušava nametnuti diskusiju, kavgu i svađu o vjeronauku u školama, glasanju dijaspore, novim porezima, o legalizaciji lakih droga', kazao je, dodavši 'ne znam kojih, možda misle na buniku'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Milanović u Splitu 'Ako ste od mene očekivali red partizana, ustaša i vjeronauka, ništa od toga' Slika nije dostupna Milanović zadovoljan 'Snažni smo, ali moramo ojačati i u malim sredinama'

'U tu kantu nas uvući neće jer to je govor 20. stoljeća, a mi živimo u 21. stoljeću i nećemo tu priču o Hrvatskoj, nećemo jezik podjele, kavge i metež', istaknuo je Milanović. 'U tome se možda oni bolje snalaze, a mi se bolje snalazimo u radu', ustvrdio je Milanović te istaknuo: 'Tko želi kavgu, neka glasa za HDZ'.  'Kad je riječ o priči o ukidanju vjeronauka u školama, zalagat ćemo se za jedno ukidanje - ukidanje laži iz javnog života i politike u Hrvatskoj', poručio je predsjednik SDP-a Zoran Milanović na središnjem skupu SDP-a za Krapinsko-zagorsku županiju u Bedekovčini.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene