Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobjeda u Vukovaru posebno pri srcu

Milanović: Izbori pokazali da je SDP velika hrvatska stranka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik SDP-a Zoran Milanović izrazio je danas zadovoljstvo rezultatom svoje stranke u drugom krugu lokalnih izbora, ocijenivši da su oni dokazali status i snagu SDP-a.

'Ovi izbori potvrdili su da je SDP velika hrvatska stranka. Rezultati su vrlo dobri i imamo razloga za zadovoljstvo, ne za trijumfalizam. Nitko u Hrvatskoj nema razloga za trijumfalizam zbog stanja u kojem se nalazimo i zbog teškoća kroz koje zemlja prolazi', rekao je Milanović u središnjici stranke, a njegovu je izjavu SDP u cijelosti objavio na svojoj internetskoj stranici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Milanović o Glavašu 'Ovo što gledamo je nastavak unutarnjih obračuna u HDZ-u' Slika nije dostupna 'Nećemo jezik podjele' Milanović: 'Tko želi kavgu, neka glasa za HDZ'

Dodao je da uspjesi SDP-a i partnera u Dubrovniku i Vukovaru dokazuju status i snagu stranke, a posebno je zadovoljan rezultatom u Vukovaru, u kojemu je SDP-ov kandidat Željko Sabo izborio gradonačelničko mjesto.

'Taj rezultat, koji je sjajan i velik, nam je posebno na srcu i pokazuje da je SDP velika hrvatska, građanska i patriotska stranka', kazao je Milanović. Čestitao je svim biračima i izbornim kandidatima, a naročito izbornim pobjednicima iz SDP-a i SDP-ovih koalicija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene