Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kampanja kreće

Kao i uvijek stranke aktivirale sportaše, estradnjake...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kampanja službeno počinje sutra, a ako je suditi po slučaju između Kregara i Klarića bit će tu svega. Većina stranaka i na ovim izborima koristi prokušani recept. Aktivirali su sportaše, pjevače i spisatelje. Kao i uvijek dosad najviše sportsko-estradnih zvijezda na listama je HDZ-a. Iako služe kao mamci za birače, neki su spremni i ozbiljno se baviti politikom.

Ćiro Blažević igra još jednu političku utakmicu. Igra za HDZ-ovo mjesto u zagrebačkoj skupštini. 'I sam sam velik dio života bio sirotinja. I budite sigurni da na poziciji kojoj budem za njih ću najviše napraviti', tvrdi Ćiro.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Showbizz Sabor "Rakiju sam jednu strusil, sve sam nože već nabrusil" i "Dio po dio ja skidat ću tvoje odijelo"... Znate li koji stih pripada kojem saborskom zastupniku? Josipa Lisac ZboroVi, orkestri, zvijezde Od uniformiranosti do spektakla: Kako inauguracije izgledaju kod nas, a kakve su one u svijetu

Aktualni izbornik u BiH prijatelj je s mnogima pa i političkim suparnikom Bandićem. Znat će, kaže, odigrati još jedan fair play. Ćiro nije jedini sportaš u borbi za lokalnu fotelju. Tu su i rukometaši. Vlado Šola nezavisni je kandidat za dogradonačelnika Dugog Sela.

Zavlada li Kerum Splitom, u raspjevanoj vlasti mogla bi biti i Jelena Rozga. 'Pa da pravo kažem ne znam ni ja točno koja će biti moja uloga', kaže u šali Jelena. HDZ je svoje redove u Zagrebu ojačao i spisateljicom Milanom Vlaović. SDP u ovoj kampanji ne ističe poznate iz javnog i društvenog života. Najpoznatiji sportaš u njihovim redovima bio je svojevremeno Mirko Filipović.

Sportaši i pjevači u politici praksa je HDZ-a. Perica Bukić primjerice već je dva mandata u Saboru. Miroslav Škoro nije izdržao na Markovom Trgu, ali ni u Osijeku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene