Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O koaliciji se pregovara

Ivan Vučić HDZ-ov kandidat za karlovačkog župana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednika karlovačkoga Županijskog odbora HDZ-a i saborskog zastupnika Ivana Vučića taj je odbor na sjednici jednoglasno izabrao za kandidata za župana, a za nositelja HDZ-ove liste za Županijsku skupštinu izabrao je Nedjeljka Strikića, također saborskog zastupnika, doznaje se od Vučića.

Vučić je rekao kako još nije poznato hoće li lista biti samostalna ili koalicijska jer se s mogućim koalicijskim partnerima o suradnji još pregovara. Najizglednija je zajednička lista s HSS-om i HSLS-om, a pregovara se i s ostalim parlamentarnim strankama s kojima HDZ obnaša vlast na državnoj razini, dodao je.

Pročitajte i ovo Tko je sve dobio mandat? - 4 Nespojive funkcije Tko će sjediti na dvije fotelje? "Kad bi se to dozvolilo, sigurno bi Sabor bio pristojnije mjesto" Izbori, ilustracija Traži šefa kampanje Promijenio ime u Doslovno Bilo Tko Drugi i ušao u izbornu utrku: "Mogli ste odabrati bolje!"

Vučić je saborski zastupnik, a u proteklih 17 godina bio je među ostalim zamjenik župana, gradonačelnik Ogulina i predsjednik karlovačke Županijske skupštine. 'Vjerujem da mi dosadašnje dužnosti u stranci daju dovoljno iskustva da funkciju župana, ako me birači izaberu, obnašam na dobrobit cijele Županije i svih njezinih općina i gradova', rekao je Vučić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene