Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kandidat HDSSB-a

Glavašev kandidat za gradonačelnika Krešimir Bubalo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidat za osječkog gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima Zajednice udruga Hrvatski demokratski sabor Slavonije i Baranje bit će osječko-baranjski župan Krešimir Bubalo, izvijestio je večeras predsjednik te udruge, saborski zastupnik Branimir Glavaš.

U priopćenju za javnost istaknuo je, uz ostalo, kako je taj prijedlog uputio danas stranci Hrvatski demokratski savez Slavonije i Baranje koja odluku o tome treba donijeti ovih dana. Glavaš je izrazio uvjerenje kako sadašnji župan Bubalo 'prema anketama koje su radili može u prvom krugu pobijediti relativnom većinom, a u drugom krugu da će odnijeti uvjerljivu pobjedu'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Glavaš: "Ključni" svjedok kojega spominje Bubalo ne postoji Slika nije dostupna Sanader, Đapić i HDSSB-ovac Šišljagić za istim stolom

Osječko-baranjski župan Krešimir Bubalo potvrdio je za Hinu kako prihvaća prijedlog Zajednice udruga HDSSB-a za gradonačelničku kandidaturu, te da se nada 'kako će mu stranka ukazati povjerenje da uđe u izbornu utrku za gradonačelnika'. Moj je cilj "da Osijek kao glavni grad ove regije bude istinski nositelj razvoja, te reda i zakonitosti u poslovanju gradske uprave", kazao je, uz ostalo, Bubalo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene