Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispravak

Reakcija Penave na tvrdnje protukandidata Madune: ''Szabo mi nije kum, to je obmanjivanje javnosti''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava reagirao je na naš tekst Dnevnik iz Vukovara i izjavu protukandidata Damira Madune.

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava poslao je zahtjev za objavu ispravka netočne informacije.

Pročitajte i ovo Domovinski pokret stigao u Banske dvore Naveo ministarstva Nova runda pregovora, Penava otkrio što DP traži od HDZ-a: "To nas jako zanima..." Zoran Milanović Donedavno u dobrim odnosima Zašto je Milanović izbjegao veliku svečanost? Pogledajte koje je objašnjenje stiglo iz njegova ureda

Penava je reagirao na tekst ''Iznenadit će vas odgovor na pitanje ima li još uvijek hrvatskih i srpskih kafića u Vukovaru, ali i ovaj poziv građanima: ''Povjerenje nemojte pokloniti meni...'', u kojem kandidat za gradonačelnika Grada Vukovara na predstojećim lokalnim izborima g. Damir Maduna u 2. minuti i 29. sekundi priloga izjavljuje: ''Mislim, kakva je poruka kad gradonačelnik svog kuma stavi za direktora sportskih terena.''

''G. Damir Maduna iznio je netočnu informaciju da sam u kumskom srodstvu s direktorom sportskih terena, misleći pri tome na ravnatelja Javne ustanove za upravljanje sportskim objektima Grada Vukovara ''Sportski objekti Vukovar'' g. Ivana Szabu.

S g. Ivanom Szabom nisam ni u kakvom krvnom, tazbinskom ili kumskom srodstvu ili bilo kakvom drugom odnosu koji bi se mogao klasificirati kao pogodovanje u bilo kojem smislu.

Neistinita tvrdnja g. Madune dovela je do obmanjivanja javnosti u kontekstu predstojećih lokalnih izbora i diskreditiranja mene kao jednog od kandidata.

Objava takve tvrdnje na Vašem portalu nanijela je štetu mom ugledu i časti te Vas pozivam za objavu ispravka netočnih informacija u skladu odredbi članka 41. Zakona o medijima te da postupite sukladno mjerodavnim zakonskim odredbama'', napisao je gradonačelnik Penava.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene